Kontakta oss

Klicka här för Systembyråns kontaktuppgifter »


Vi ställer alltid upp och försöker hitta lösningar med stor kundnytta. Kontakta oss för frågor kring befintliga tjänster eller framtida lösningar.

Christian Löfstedt
E-post: christiansystembyran.se
Mob. 0732- 517 550

Partners och återförsäljare
Vi samarbetar regelbundet med grafiska byråer och tryckerier samt återförsäljare och kan agera underleverantör eller partner i enskilda projekt.

   

Kundsupport

eContent CMS & databas
För supportfrågor kring vårt CMS-verktyg eContent skall ni i första hand vända er till återförsäljaren. Önskar ni ställa supportfrågor till oss så görs detta på supportecontent.se

eUtskick
Supportfrågor kring tjänsten eUtskick skickas till
supporteutskick.se eller skapas under support-avdelningen under er inloggning.

Informationsnavet
Frågor som berör mallverktyget eller Informationsnavet ställs direkt till er kontaktperson eller projektledare som är väl insatta i er lösning.

Frågor av teknisk karaktär som berör drift och hosting skickas till supporteconcept.se. Vid akuta ärenden använd vårt journummer.

 
 

Systembyrån AB | Box 82, 501 13 Borås | Besöksadress: Företagsgatan 55, 504 64  Borås | Telefon 0732-517 550

Kontakta oss  |  Sidan använder Cookies  |  Site map 

eConcept AB har bytt namn till Systembyrån AB och blivit en renodlad teknikpartner till företag, tryckerier och byråer som vill implementera händelsestyrd kommunikation och automatiserade processer.

Systembyrån tar hand om det tekniska när du vill komplettera hemsidan, webshopen eller stötta säljkåren med genomtänka verktyg som hanterar digital och fysiskt material och automatiserade kampanjer.

Erbjudanden om t.ex. service och reservdelar och annan självgående kundbearbetning — tajmad till specifika händelser — ger dig många nya möjligheter till merförsäljning och relations- och varumärkesbygge!

Mer information finns på

Systembyrån.