Kundkontakt med snabba resultat

Idag är det enklare än någonsin att nå ut med information till kunder. Med hjälp av eUtskick kan ni på ett par minuter skicka ut riktad information med hjälp av epost. Inget porto och automatisk uppföljning.

eUtskick via epost

- Använd färdiga eller dynamiska utskicksmallar
- Anpassa information efter kunden
- Statistik och uppföljning sker automatiskt
- Inget porto, ingen produktionskostnad.
- Passar alla verksamheter från små skolor till stora företag

eUtskick med DR / DM

Med kundanpassade utskick kan eUtskick i kombination med eDesigner skapa personligt anpassade trycksaker som skapar lite extra uppmärksamhet. Allt sköts online och kan anpassas för såväl små som stora utskick.

Mer information finns på eDesigner.se

   

 
 

Systembyrån AB | Box 82, 501 13 Borås | Besöksadress: Företagsgatan 55, 504 64  Borås | Telefon 0732-517 550

Kontakta oss  |  Sidan använder Cookies  |  Site map 

eConcept AB har bytt namn till Systembyrån AB och blivit en renodlad teknikpartner till företag, tryckerier och byråer som vill implementera händelsestyrd kommunikation och automatiserade processer.

Systembyrån tar hand om det tekniska när du vill komplettera hemsidan, webshopen eller stötta säljkåren med genomtänka verktyg som hanterar digital och fysiskt material och automatiserade kampanjer.

Erbjudanden om t.ex. service och reservdelar och annan självgående kundbearbetning — tajmad till specifika händelser — ger dig många nya möjligheter till merförsäljning och relations- och varumärkesbygge!

Mer information finns på

Systembyrån.