Utskick med möjlighet till kunddialog

E-post är det mest kostnadseffektiva sättet att snabbt och enkelt nå ut med information till kunder och partners.

eUtskick är framtaget för att hantera utskick och information utifrån olika målgrupper.
Med dynamiska mallar kan ett och samma utskick se olika ut beroende på vilken eller vilka målgrupper personen är med i. Rätt information når rätt mottagare.

Kundregister
Tjänsten innehåller funktioner för att hålla ett kund- och kontaktregister på nätet, alternativt exporterar ni uppgifterna från ert befintliga affärssystem.

Målgrupper
Styrkan i epostutskick är att det går att anpassa utskicken efter målgrupp. Därför är målgrupper en naturlig del av eUtskick.

   

 

Färdiga mallar
Med ett antal färdiga mallar kan ni snabbt skapa professionella utskick. Välj från befintliga bilder eller ladda upp egna. Skriv text och välj upplägg för varje utskick men bibehåll er grafiska profil.

Tävlingar, omröstningar och o.s.a.
eUtskick innehåller funktioner för att inbjuda till en dialog med mottagaren. Skapa enkla tävlingar eller omröstningar i utskicken eller varför inte göra det möjligt för mottagaren att anmäla sig till event direkt ifrån mailet.
Självklart följs resultaten upp och ni får information om vilka som anmält sig, vilka som tackat nej och vilka som inte ännu svarat.

För mer information och prisuppgifter kontakta oss.

 
 

Systembyrån AB | Box 82, 501 13 Borås | Besöksadress: Företagsgatan 55, 504 64  Borås | Telefon 0732-517 550

Kontakta oss  |  Sidan använder Cookies  |  Site map 

eConcept AB har bytt namn till Systembyrån AB och blivit en renodlad teknikpartner till företag, tryckerier och byråer som vill implementera händelsestyrd kommunikation och automatiserade processer.

Systembyrån tar hand om det tekniska när du vill komplettera hemsidan, webshopen eller stötta säljkåren med genomtänka verktyg som hanterar digital och fysiskt material och automatiserade kampanjer.

Erbjudanden om t.ex. service och reservdelar och annan självgående kundbearbetning — tajmad till specifika händelser — ger dig många nya möjligheter till merförsäljning och relations- och varumärkesbygge!

Mer information finns på

Systembyrån.