Fokus på enkelhet och tillväxt

Det är inte längre omständligt att hålla er hemsida aktuell.

Med publiceringsverktyget eContent håller ni er hemsida aktuellt utan att vara beroende av externa konsulter eller webbyråer. Ni uppdaterar själva er hemsida i ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt. Allt åtkomligt från en internetansluten dator - oavsett om ni sitter på kontoret eller står på en mässa och snabbt vill nå ut med information.

Vi berättar gärna mer och visar hur det fungerar i praktiken.

Våra mer avancerade paket innehåller extranät för kundinloggningar, forum, enkätskapning, beställningssystem m.m. Givetvis går det att komplettera med våra övriga tjänster som t.ex eUtskick för att snabbt nå ut med information till era kunder via mail eller eFlex för att kunna låta anställda göra sina egna trycksaker. Alla paket bygger på samma plattform och kan kompletteras med funktioner allt eftersom behov uppstår.

   

eContent Start
Innehåller allt som behövs för att komma igång med er hemsida. Utseende väljs bland ett antal färdiga mallar som vi anpassar åt er med er logotype och färgsättning.

eContent Plus
Mer krut på den grafiska profilen och fler sidmallar när det finns lite mer information att presentera. Levereras med funktioner som kalender, bildgallerier, formulär, enklare produktvisning samt lösenordsskyddad åtkomst av sidor

eContent Pro

Detta paket skräddarsys efter varje enskild kund. Vi använder de färdiga moduler som behövs och utvecklar databaslösningar och extrafunktionalitet efter behov.

Vi har själva utvecklat plattformen och vet vad som är möjligt att göra och hur mycket resurser det tar. Enkla lösningar, stora möjligheter och snabba besked.

 
 

Systembyrån AB | Box 82, 501 13 Borås | Besöksadress: Företagsgatan 55, 504 64  Borås | Telefon 0732-517 550

Kontakta oss  |  Sidan använder Cookies  |  Site map 

eConcept AB har bytt namn till Systembyrån AB och blivit en renodlad teknikpartner till företag, tryckerier och byråer som vill implementera händelsestyrd kommunikation och automatiserade processer.

Systembyrån tar hand om det tekniska när du vill komplettera hemsidan, webshopen eller stötta säljkåren med genomtänka verktyg som hanterar digital och fysiskt material och automatiserade kampanjer.

Erbjudanden om t.ex. service och reservdelar och annan självgående kundbearbetning — tajmad till specifika händelser — ger dig många nya möjligheter till merförsäljning och relations- och varumärkesbygge!

Mer information finns på

Systembyrån.