Mallar katalogproduktion i inDesign

Korta ner ledtider vid katalogproduktioner och minska kostnaderna per katalog och särtryck genom att använda databaser och Adobe inDesign.

Prislistor och kataloger som innehåller listor, tabeller eller produkter som presenteras på ett fördefinerat upplägg är lämpliga kandidater för mallning.

Även om det ofta är svårt att mallar mer än 80% av en katalog så blir fördelarna många. Antalet felkällor minimeras, snabba korrektur, använd befintlig data ur affärssystemet eller använd en fristående produktdatabas för att håll all data uppdaterad.

Vi kan hjälpa er med att automatisera delar av flödet eller ta hand om hela processen.
   

Vi skapar öppna format

InDesign eller tryckfärdig PDF är valet vi gör inför varje enskilt projekt - oavsett om det är mallar och databaser för kundbrev för printning eller katalogproduktioner.

Vi skräddarsyr produktionen utifrån kundens behov och sitter ofta med i projekt som en partner till byråer och tryckerier.
 
 

Systembyrån AB | Box 82, 501 13 Borås | Besöksadress: Företagsgatan 55, 504 64  Borås | Telefon 0732-517 550

Kontakta oss  |  Sidan använder Cookies  |  Site map 

eConcept AB har bytt namn till Systembyrån AB och blivit en renodlad teknikpartner till företag, tryckerier och byråer som vill implementera händelsestyrd kommunikation och automatiserade processer.

Systembyrån tar hand om det tekniska när du vill komplettera hemsidan, webshopen eller stötta säljkåren med genomtänka verktyg som hanterar digital och fysiskt material och automatiserade kampanjer.

Erbjudanden om t.ex. service och reservdelar och annan självgående kundbearbetning — tajmad till specifika händelser — ger dig många nya möjligheter till merförsäljning och relations- och varumärkesbygge!

Mer information finns på

Systembyrån.