eMagazine får hylla och ökad kapacitet

Nu kör vi igång med individuella tidningsställ, eller hyllor som vi kallar det. Lyft fram en samling eMagazine snyggt och enkelt. Perfekt som arkiv för personaltidningen eller för att samla ihop produktbroschyrer. Ett exempel hittar du på eMagazine.se

Allt fler använder bläddringsbara PDF:er

Trenden är tydlig. Allt fler använder bläddringsbara PDF:er som ett komplement till fysiska trycksaker. Andelen internationella läsare av eMagazine ökar stadigt. För att minimera laddtider för alla internationella läsare tar vi hjälp av ytterligare 9 servrar, placerade vid strategiska knytpunkter, från San Jose till Amsterdam.

 
 

Systembyrån AB | Box 82, 501 13 Borås | Besöksadress: Företagsgatan 55, 504 64  Borås | Telefon 0732-517 550

Kontakta oss  |  Sidan använder Cookies  |  Site map 

eConcept AB har bytt namn till Systembyrån AB och blivit en renodlad teknikpartner till företag, tryckerier och byråer som vill implementera händelsestyrd kommunikation och automatiserade processer.

Systembyrån tar hand om det tekniska när du vill komplettera hemsidan, webshopen eller stötta säljkåren med genomtänka verktyg som hanterar digital och fysiskt material och automatiserade kampanjer.

Erbjudanden om t.ex. service och reservdelar och annan självgående kundbearbetning — tajmad till specifika händelser — ger dig många nya möjligheter till merförsäljning och relations- och varumärkesbygge!

Mer information finns på

Systembyrån.