Accenta laddar inför Elfack

Som ett komplement till att lämna ut produktkataloger i pärmutförande väljer Accenta att dela ut en uppdaterad bläddringsbar katalog på USB-minne under Elfack-mässan.

En förenklad version av eMagazine användes tillsammans med en öppningssida med länkar till hemsidan, eMagazinet samt till katalogen som PDF-fil.

Accenta AB marknadsför och säljer ett brett sortiment av hänvisningsarmaturer, nödbelysning och reservbelysningsutrustningar.

 
 

Systembyrån AB | Box 82, 501 13 Borås | Besöksadress: Företagsgatan 55, 504 64  Borås | Telefon 0732-517 550

Kontakta oss  |  Sidan använder Cookies  |  Site map 

eConcept AB har bytt namn till Systembyrån AB och blivit en renodlad teknikpartner till företag, tryckerier och byråer som vill implementera händelsestyrd kommunikation och automatiserade processer.

Systembyrån tar hand om det tekniska när du vill komplettera hemsidan, webshopen eller stötta säljkåren med genomtänka verktyg som hanterar digital och fysiskt material och automatiserade kampanjer.

Erbjudanden om t.ex. service och reservdelar och annan självgående kundbearbetning — tajmad till specifika händelser — ger dig många nya möjligheter till merförsäljning och relations- och varumärkesbygge!

Mer information finns på

Systembyrån.